ZwapStore

För byråer
som vill kunna erbjuda
sina kunder robusta integrationer och automatiserade processer

Många byråer upplever ett ökande behov av integrationer. Detta hanteras antingen genom att kunden skaffar integrationer som i många fall inte fungerar bra, och skapar mängder med arbete som är svårt att ta betalt för. 
Andra redovisningskonsulter hjälper kunden att hitta dessa, men har ingen marginal på tjänsterna, som också i många fall fungerar mindre bra. Ett exempel på tjänster vi levererar är automatisk avprickning och bokföring av betalningar till bank, Stripe, Klarna mfl. 

KNAPPAR-2.png

Zwap Appstore (ZwapStore)

01

Utmaningen

Mängder av nya system och tjänster gör att behovet av integrationer ökar drastiskt. Ett stort antal olika leverantörer av integrationer ökar komplexiteten och antalet problem. Det kan t.ex. handla om att bokföra underlag från Stripe, PayPal eller iZettle.

03 Utbud och onboarding

Vi adderar varje vecka nya system samt fler endpoints till och från system i nätverket. Detta gör vi i tät samverkan med våra partners för att skapa en friktionsfri onboarding av nya kunder. Tillsammans med er får vi det att fungera optimalt.

02 Kvalité

Vi lever som vi lär och jobbar agilt med continuous integration, omfattande testning och ett antal verktyg som hjälper oss att testa, prestandasäkra och släppa nya integrationer nästan dagligen. Säkerhet är självklart alltid av högsta prioritet.

04

Kommunikation

Trassel i integrationer är omöjligt att undvika, därför har vi starkt fokus på att göra det enkelt att hantera när något går fel. Finns det stöd i användarens system kan vi skicka in information direkt dit, så användaren kan hantera det där de befinner sig, annars kan vi skicka tydliga mail eller push-meddelanden.

- Kombinationen av möjligheter med enkla driftsättningar av integrationer och en portal där vi kan se, modifiera och underhålla samtliga integrationer som våra kunder nyttjar, lägger grunden för ett smidigt arbetssätt.
Därmed underlättas de digitala processerna för både oss som byrå och för våra kunder
", säger applikationskonsult Erica Rådling på Win Win Ekonomi.

Några partners

winwin_centrerad.png
plusvision.png

Både säker och framtidssäker

Våra löpande förbättringar görs omedelbart tillgängliga för alla våra kunder.

Övervakning och drift

Vi övervakar all trafik, dygnet runt

 

Tvåvägs-synkronisering

Ändra på ett ställe, få det att fungera överallt

 

Integrera en gång - för alltid

Vi uppdaterar alla integrationer med alla system

 


 

01

02

03

Zwapteam

Hos Zwapgrid möts man alltid av en vänlig människa eller smart bot. Kontakta oss i chatten via ikonen nere till höger eller mejla eller ring oss direkt via: 
 
Telefon: +46 8 580 97 160
Mejl: hello@zwapgrid.com

Support

Help center

Downloads

Adress

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

SE-111 64 Stockholm

Sweden

Contact

Phone: +46 8-580 970 30

E-mail: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2021

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook