Zwap Connect

För mjukvarubolag som har behov
av fler och bättre integrationer.

Join the grid!

Många mjukvarubolag upplever att kunderna efterfrågar allt fler integrationer samtidigt som kraven på den egna mjukvaran ökar. Zwapgrid är ett alternativ till att bygga specifika ett-till-ett-integrationer. Med en anslutning till Zwapgrid får ni tillgång till en appstore med integrationer till alla andra system i the grid. De flesta integrationerna säljs av våra parters då vår ambition är att stärka dem i sin befintliga och framtida kundrelation.
Gör som 40+ andra mjukvarubolag,
Join the grid!

Zwap Connect

Ett sätt att ta emot data på exakt det sätt ni föredrar, oavsett system, format och metod.

01

Utmaningen

Ni som driver mjukvarubolag vet att moderna kunder vill säkerställa att er mjukvara kommer fungera tillsammans med övriga system i företaget. Antalet önskade integrationer ökar kontinuerligt

02

Befintliga integrationer

Zwapgrid fungerar som ett komplement till det ni redan har och det vi erbjuder är fler alternativ som låter er få ROI på redan gjorda investeringar medan ni from att ni går live i the grid kan erbjuda fler integrationer i en helt annan takt än tidigare.

03 Utbud och onboarding

Vi adderar varje vecka nya system samt fler endpoints till/från system i nätverket. Se downloads för en komplett aktuell lista. Vi har flera personer som arbetar intensivt med våra partners för att skapa en friktionsfri onboarding av nya kunder. Tillsammans med er får vi det att fungera optimalt.

04

Kvalitén

Vi bygger integrationer med samma passion, tålamod och kompetens som ni har kring er mjukvara. Vi lever som vi lär och jobbar agilt med continuous integration, unit testing och ett stort antal verktyg som hjälper oss att testa, prestandatesta och deploya nya integrationer.

05

Kommunikation

Som regel sätter vi upp en slack-kanal med våra partners där ni har direkt-kontakt med allt från kundtjänst till teknisk projektledare och utvecklare. En stor fördel för oss är att vi arbetar nästan uteslutande mot andra mjukvarubolag och vet på så sätt att alla önskade förändringar är relevanta, och kräver snabb och insatt respons.

06 Fortfarande inte övertygad?
Kontakta oss, eller ladda ner något av våra mer tekniska dokument på downloads.

Både säker och framtidssäker

Våra löpande förbättringar görs omedelbart tillgängliga för alla våra kunder.

Övervakning och drift

Vi övervakar all trafik, dygnet runt

 

Tvåvägs-synkronisering

Ändra på ett ställe, få det att fungera överallt

 

Integrera en gång - för alltid

Vi uppdaterar alla integrationer med alla system

 


 

01

02

03

Zwapteam

Hos Zwapgrid möts man alltid av en vänlig människa eller smart bot. Kontakta oss i chatten via ikonen nere till höger eller mejla eller ring oss direkt via: 

 

Telefon: +46 8 580 97 160

Mejl: hello@zwapgrid.com

ZWAPGRID AB

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

111 64 Stockholm

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook

© Zwapgrid 2020

Fritt i 30

dagar