Zwap Banking

För bolag

som vill att systemen ska

spegla vad som sker på bankkontot.

Denna tjänst ger möjligheten att med automatik uppdatera system när det sker in- och utbetalningar från företagets konto. Tjänsten följer den nya standarden för finansiell information som går under benämningen ISO 20022.

På några minuter kan vem som helst sätta upp en integration som säkerställer att bankhändelser på kontot markeras som betalningar på kund- och leverantörsfakturor i te.x. ekonomisystemet.

Zwap Banking

Hanterar händelser på ett företags bankkonto så att information om betalningar fungerar oavsett filformat och setup. Denna tjänst är dels för er som vill förenkla och snabba upp er hantering av betalningsinformation, och dels för mjukvarubolag som vill erbjuda sina kunder denna tjänst. Fungerar även för utlandsbetalningar och Swish.

01

Utmaningen

Bankerna byter nu på bred front format för finansiella meddelanden, till den nya standarden ISO20022. Många system saknar stöd för denna och Zwapgrid möjliggör en övergång till denna nya standard utan kostsamma investeringar.

04 Kvalité

Vi bygger integrationer med samma passion, tålamod och kompetens som ni har kring er mjukvara. Vi lever som vi lär och jobbar agilt med continuous integration, omfattande testning och ett antal verktyg som hjälper oss att testa, prestandasäkra och släppa nya integrationer nästan dagligen. Säkerhet är självklart alltid av högsta prioritet.

02

Befintliga format

Zwapgrid bygger successivt upp stöd för att hantera nuvarande meddelandeformat, och kan enkelt översätta detta till meddelanden som ingår i ISO20022, t.ex. CAMT053, CAMT054C, ACMT, PAIN001 och PAIN002. Vi kommer även inom kort att stödja konvertering av filer till och från Bankgirocentralen.

05

Kommunikation

Trassel i integrationer är omöjligt att undvika, därför har vi starkt fokus på att göra det enkelt att hantera när något går fel. Finns det stöd i användarens system kan vi skicka in information direkt dit, så användaren kan hantera det där de befinner sig, annars kan vi skicka tydliga mail eller push-meddelanden.

03 Utbud och onboarding

Vi adderar varje vecka nya system samt fler endpoints till och från system i nätverket. Detta gör vi i tät samverkan med våra partners för att skapa en friktionsfri onboarding av nya kunder. Tillsammans med er får vi det att fungera optimalt.

06 Fortfarande inte övertygad?
Kontakta oss, eller ladda ner något av våra mer tekniska dokument på downloads.

Mer info finner ni här:

Både säker och framtidssäker

Våra löpande förbättringar görs omedelbart tillgängliga för alla våra kunder.

Övervakning och drift

Vi övervakar all trafik, dygnet runt

 

Tvåvägs-synkronisering

Ändra på ett ställe, få det att fungera överallt

 

Integrera en gång - för alltid

Vi uppdaterar alla integrationer med alla system

 


 

01

02

03

Zwapteam

Hos Zwapgrid möts man alltid av en vänlig människa eller smart bot. Kontakta oss i chatten via ikonen nere till höger eller mejla eller ring oss direkt via: 

 

Telefon: +46 8 580 97 160

Mejl: hello@zwapgrid.com

Skärmavbild 2019-04-17 kl. 10.32.48.png

Zwapgrid

Om oss

Support

Kontakt

Zwapgrid AB

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

111 64 Stockholm

Telefon: 08 580 970 30

Mejl: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2020

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook

Fritt i 30

dagar