Zwap AutoPay

Zwap AutoPay
automatiserar allt manuellt
arbete kring bankbetalningar.

Zwap AutoPay automatiserar allt manuellt arbete kring bankbetalningar genom att fullt ut nyttja bankernas nya betalstandard och potentialen med API:er på marknaden.

rev6xx.jpg
rev3.png
rev1.jpg
rev1.jpg
rev3.png
rev6xx.jpg

Zwap AutoPay

Hanterar händelser på ett företags bankkonto så att information om betalningar fungerar oavsett filformat och setup. Denna tjänst är dels för er som vill förenkla och snabba upp er hantering av betalningar och dels för mjukvarubolag som vill erbjuda sina kunder denna tjänst. 

01

Utmaningen

Hantering av betalningar är idag på många företag och framförallt redovisningsbyråer en stor och tidskrävande uppgift. Att logga in på alla klientkonton, skicka betalningar och sedan stämma av och bokföra tar mycket tid.

04 Kvalité

Vi bygger integrationer med samma passion, tålamod och kompetens som ni har kring er mjukvara. Vi lever som vi lär och jobbar agilt med continuous integration, omfattande testning och ett antal verktyg som hjälper oss att testa, prestandasäkra och släppa nya integrationer nästan dagligen. Säkerhet är självklart alltid av högsta prioritet.

02

Alternativet

Vår lösning hämtar leverantörsfakturor och dess betalningar, notifierar behörig person som signerar dessa och avslutar sedan processen genom att pricka av och bokföra betalningarna.

05

Kommunikation

Trassel i integrationer är omöjligt att undvika, därför har vi starkt fokus på att göra det enkelt att hantera när något går fel. Finns det stöd i användarens system kan vi skicka in information direkt dit, så användaren kan hantera det där de befinner sig, annars kan vi skicka tydliga mail eller push-meddelanden.

03 Utbud och onboarding

Vi adderar varje vecka nya system samt fler endpoints till och från system i nätverket. Detta gör vi i tät samverkan med våra partners för att skapa en friktionsfri onboarding av nya kunder. Tillsammans med er får vi det att fungera optimalt.

06 Fortfarande inte övertygad?
Kontakta oss, eller ladda ner något av våra mer tekniska dokument på downloads.

Mer info finner ni här:

Både säker och framtidssäker

Våra löpande förbättringar görs omedelbart tillgängliga för alla våra kunder.

Övervakning och drift

Vi övervakar all trafik, dygnet runt

 

Tvåvägs-synkronisering

Ändra på ett ställe, få det att fungera överallt

 

Integrera en gång - för alltid

Vi uppdaterar alla integrationer med alla system

 


 

01

02

03

Zwapteam

Hos Zwapgrid möts man alltid av en vänlig människa eller smart bot. Kontakta oss i chatten via ikonen nere till höger eller mejla eller ring oss direkt via: 

 

Telefon: +46 8 580 97 160

Mejl: hello@zwapgrid.com

ZWAPGRID AB

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

111 64 Stockholm

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook

© Zwapgrid 2020

Fritt i 30

dagar