We act as though comfort and luxury were the chief requirements of life, when all that we need to make us really happy is something to be enthusiastic about.
— Charles Kingsley

Vi är ett än så länge litet och tight gäng som passionerat arbetar med att förändra hur företag delar och hanterar data i sina relationer. 


 
CLB Profil 400x400.png

Leo Berghald, CEO & Founder

Obotlig optimist som gärna fuskar med triathlon/multisport och segling när han inte har en dator framför sig. Flyttade sommaren 2016 hem från Uganda där han under ett par år skapat ett bolag inom aktiva semestrar med aktiviteter som mountain biking, paddling på Nilen mm. Innan dess grundade och byggde Leo under ca 15 år upp RemoteX Technologies AB som Januari 2017 förvärvades av Lundalogik.


Zvapgrid_portratt_20170124-0260_300ppi.jpg

Dennis Åhlin, CTO & Co-founder

Dennis är en söderkis som brinner för systemutveckling och integration, något som han praktiserat under många år på bla Apollo och RemoteX där han under en tid ansvarade för allt arbete kring integrationer. När Dennis inte skapar återfinns han vanligtvis i Whistler, på ett flygplan eller på en segelbåt i medelhavet.


Zvapgrid_portratt_20170124-0315_300ppi.jpg
 
no image.gif
no+image.gif

Manne Sandler, Product owner & CO-founder

"Gentlemen, start your engines..." Manne är en hängiven bilentusiast som spenderar isfria delen av året på någon bana med sin racingbil. På Zwapgrid är det Manne som leder projekt och koordinerar allt utvecklingsarbete med våra team i Indien och Sverige i sin roll som Product Owner.

 

Anton Shyrokykh, Junior Software Developer

Anton har en Masters Degree och har de senaste åren arbetat med allt från nationella banksystem till system för hantering av nationella tillstånd och telekommunikation. Han är dessutom Microsoft Certified Professional och har certifierat sig inom Angular och C#

När Anton inte kodar är han en baddare på att läsa och träna.


Kate Zorina, Junior Software Developer

Kate arbetar sedan december 2017 som fullstackutvecklare i vårt utvecklingscenter i Kiev. Kate har drygt fem års erfarenhet av utveckling inom allt från ERP-system till system för e-commerce samt infrastruktur.

Kate har en Bachelors från Kharkiv National University of Radioelectronics och gillar att cykla Mountainbike (vem gör inte det...)