SEB och Zwapgrid tecknar samarbetsavtal

SEB och Zwapgrid tecknar samarbetsavtal för att hjälpa företag att digitalisera sina flöden för betalningar och kontoåterrapportering.

Zwapgrid är en molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett smart och kostnadseffektivt sätt. Bolaget arbetar primärt med de snabbast växande mjukvaru- och redovisningsbolagen och ger dem möjlighet att erbjuda sina kunder kraftfulla integrationer via en anpassad appstore med komponenter för snabb och enkel onboarding.


VD på Zwapgrid, Leo Berghald, ser fram emot samarbetet. "Samarbetet med SEB är självklart väldigt spännande. Att kostnadseffektivt kunna hjälpa företag med tjänster som automatiserad bokföring av in- och utbetalningar samt att få ett stort antal mjukvaror för kund- och leverantörsreskontra att fungera smidigt är en central funktion i många företag. Vi har redan nu stöd i vår plattform för den nya betalnings-standarden ISO 20022 och vet att intresset för att gå över till den är stort, både från mjukvarubolag och deras kunder.”


För ytterligare information och kontakt;

Zwapgrid, Leo Berghald, VD

Tfn. 070 858 01 10

E-post. leo@zwapgrid.com

www.zwapgrid.com

257 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Support

Help center

Downloads

Adress

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

SE-111 64 Stockholm

Sweden

Contact

Phone: +46 8-580 970 30

E-mail: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2021

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook