Prisad redovisningsbyrå väljer Appstore från Zwapgrid

Uppdaterad: 17 dec 2019

Lamooi Accounting, som 2018 utsågs till “Bästa Redovisningsbyrå” vid Visma Accounting rewards, och nominerad till Årets Framtidsbyrå 2019 av FAR, lanserar en appstore för integrationer baserad på Zwapgrids plattform.


“Flera av våra kunder har behov av bra och robusta integrationer. Utifrån det vi sett från Zwapgrid gällande automatisering av flöden kring betaltjänster och banker så är ett partnerskap helt rätt för oss och våra kunder", säger Seven Lamooi, VD och grundare på Lamooi Accounting.


“Lamooi är precis den typ av byrå vi vill arbeta med. De har ett starkt fokus på kundnytta och arbetar aktivt med att minimera den löpande icke värd


eskapande delen av arbetet. Zwapgrid är sedan en tid tillbaka kund hos Lamooi och vi uppskattar självklart all förbättring som innebär kortare ledtider och högre kostnadseffektivitet", säger Leo Berghald, VD och grundare på Zwapgrid.


Lösningen innebär i korthet att Lamooi på sin hemsida kommer erbjuda sina kunder enkla, driftsäkra integrationer till de vanligaste kringsystemen på marknaden. Detta innebär i korthet automatisering av bokföring kring exempelvis inbetalningar på bankkonto, tidrapportering, CRM mm.

66 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Adress

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

SE-111 64 Stockholm

Sweden

Contact

Phone: +46 8-580 970 30

E-mail: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2021

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook