• Karolina Adamus

Fakturahantering och digitalisering

Uppdaterad: maj 27
Låt oss prata hållbarhet och skalbarhet på lång sikt. Dagens samhälle går framåt och digitalisering är det mest omtalade ämnet oavsett bransch. Fler och fler bolag börjar fundera på hur de kan förbättra och effektivisera de mest tidskrävande processerna som tar tid från de anställda - den viktigaste resursen på bolaget.


Vi börjar förstå att gamla sätt som inkluderar manuell fakturahantering och bokföring, multipla registreringar av samma faktura och många manuella uppdateringar inte kommer att hålla på sikt. Ur ett riskhanteringsperspektiv är inte det bara slöseri med personalens talang utan kan även leda till förluster i form av tid och pengar.


Riskerna inkluderar bland annat när fakturor måste hanteras flera gånger, ibland av olika personer, på flera olika ställen. För att inte nämna riskerna kopplade till personalens frånvaro - organisationer som stannar upp när personalen blir sjuk.


Många bolag verkar fortfarande vara beroende av att ha sin personal på plats, och i situationer som denna, stöter man på många fler utmaningar och hinder, exempelvis problem med åtkomst till program, bankdosor som ligger kvar på kontoret när personalen måste arbeta hemifrån, problem med inloggningar och förseningar i fakturaleveranser och bokföring.


Digitaliseringen tvingar många att se över sina interna processer och arbetssätt. Konsekvenserna kan bli stora och förluster kan tillkomma. Så den stora frågan här, som många företagare ställs inför är…

Hur kan vi automatisera våra processer på ett kostnadseffektivt, resurssmart och organisationsvänligt sätt?

~ Vi vet svaret! ~

Vill ni också veta mer om våra smart integrationslösningar? Kontakta oss på csm@zwapgrid.com för demo av vår NYA appstore!

#ZWAPGRID #INTEGRATIONER#IPAAS

25 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Contacts

Zwapgrid AB

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

SE-111 64 Stockholm

Sweden

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook

Phone: +46 8-580 970 30

E-mail: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2020