• Karolina Adamus

Digitaliseringens framtid - Ökad behov kring integrationer & automatiserade processer


Kan det verkligen vara sant att behovet av integrationer ökar trots rådande Corona-omständigheter? Svaret är Ja.Vi ser att intresset för integrationer ökar, särskilt när det kommer till fakturahantering och betalningsprocesser. Bolag vill hitta hållbara lösningar som kan hjälpa dem att automatisera processer för att inte vara beroende av faktorer som tidspress och manuella insatser.

I tuffa tider, när det är svårare än vanligt att expandera och få in nya affärer, är det viktigare än någonsin att hålla befintliga kunder nöjda – att leverera samma (om inte ännu bättre) kvalitet och att hålla sig till tidsramarna.


Så vad kan en integration egentligen bidra med?


Med integrationer kan processer som i dag hanteras manuellt helt automatiseras. Vi ser till att

  • fakturor skapas och skickas ut (inklusive påminnelsefakturor och försenade fakturor som ska säljas till en tredjepart).

  • matcha alla betalningar i banken mot rätt faktura.

  • pricka av betalningen.

  • bokföra fakturorna.


På så sätt automatiserar ni hela fakturaflödet.


Våra undersökningar visar att ett bolag sparar i snitt 45 minuter i veckan, eller 3 timmar i månaden, per kund. Det innebär att om ditt företag har 100 kunder sparar du 300 timmar i månaden på att automatisera hanteringen.


Vad skulle din organisation kunna göra med 300 EXTRA timmar i månaden utan att behöva anställa fler människor? Vad skulle ni lägga dessa timmar på? Hur många FLER kunder hade ni kunnat hantera?


Vi tror inte på att man ska arbeta hårdare. Vi tror att framgångskonceptet ligger i att kunna arbeta smartare, både med tiden och med personalen.


Vill du veta mer? Kontakta oss för att få tips på hur ni kan automatisera era betalningsprocesser och fakturaflöde.Kontakta oss på csm@zwapgrid.com 😊


Besök vår LinkedIn sida för fler spännande artiklar www.linkedin.com/company/zwapgrid

50 visningar0 kommentarer

Support

Help center

Downloads

Adress

Waterfront Building 

Klarabergsviadukten 63

SE-111 64 Stockholm

Sweden

Contact

Phone: +46 8-580 970 30

E-mail: info@zwapgrid.com

© Zwapgrid 2021

  • Twitter - Grå Circle
  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook