Kunder/Partners

 

Siemens-Logo.png
Med Zwapgrid har vi hittat ett fantastiskt sätt att få all utrustning hos våra kunder att kommunicera med vår övervakning. Detta ger oss unika möjligheter att stödja våra kunder i sin verksamhet.
— Joakim Sellgren, Chef Advantage Service Center Sverige Siemens BT

Vad Zwapgrid gör för Siemens Building Technologies AB

Tillsammans med Siemens Building Technologies AB automatiserar vi varje dygn hanteringen av tusentals larm i hela Norden från IOT (Internet Of Things) utrustning som skickar larm gällande temperaturer, flöden och annat som deras kunder behöver uppmärksammas på. Med Zwapgrid kan Siemens numera hantera larm från alla tänkbara fabrikat och alla dessa larm översätts och återkopplas in till den övervakande programvara som styr och hanterar åtgärder. Med hjälp av information från larmen kan Siemens hjälpa sina kunder att hantera sina fastigheter mer energieffektivt, till lägre kostnad och mer miljövänligt.

Om Siemens Building Technologies AB

Siemens är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. Under verksamhetsåret 2017 omsatte Siemens AG omkring 83 miljarder euro och hade 377 000 anställda i över 200 länder. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Stockholm.Det senaste verksamhetsåret (2017) var omsättningen för Siemens Sverige ca 16 miljarder kronor.

Läs även pressrelease om Siemens tjänst.


Vad Zwapgrid gör för Mr Shoebox

Genom att ansluta Mr Shoebox till Zwapgrid kan nu Mr Shoebox erbjuda sina kunder och redovisningsbyråer integrationer till ett stort antal system. En integration kan sättas upp av vem som helst på några få minuter och därmed stödja automatiseringen för alla inblandade parter. Bl.a. hämtar Zwapgrid scannade underlag från en FTP, skapar upp källdokument och verifikat som seden en redovisningsekonom kan lägga sista handen vid innan verifikatet sparas och skickas till exempelvis Fortnox, Visma eller Björn Lundén.

Om Mr Shoebox

Mr Shoebox är ett komplett system för att säkerställa kommunikationen mellan bokföringsbyrån och Entreprenören. Genom appen kan Entreprenören bland annat enkelt ta en bild på händelsen, fylla i några få parametrar och därefter skicka in alla in- och utgående kvitton och fakturor. När dessa kommer in finns all information som behövs för att komma igång med bokföringsarbetet.

De verifikationer som inte är kompletta flaggas dessa med vad som behövs kompletteras eller åtgärdas. Mr Shoebox har en funktion för kommentarer, vilket möjliggör kommunikation direkt i anslutning till den specifika händelsen. Entreprenören kan enkelt och snabbt åtgärda det som saknas eller är felaktigt direkt så att bokföringsarbetet blir så effektivt som möjligt.

Våra användare har i många fall egna specifika system för allt från lagerhantering till e-handel och vi ser att det finns ett stort behov av att förbättra kommunikation mellan dessa system utan att vår utvecklingsorganisation gör alla dessa integrationer. Zwapgrid gör för integrationer vad Stripe gör för betalningar, tar bort teknisk komplexitet så att vi kan fokusera på vår kärnaffär.
— Ken Bertling, VD och grundare Mr Shoebox

Vi gillar Zwapgrid för att de är “rock-solid” på integrationer. De är snabba, grundliga och hjälper oss att bättre hantera kundernas varierande behov av transportlösningar, ehandelsplattformar och affärssystem.
— Marcus Norrgren, Lagerkoll

Vad Zwapgrid gör för Lagerkoll

Genom att ansluta Lagerkoll till Zwapgrid kan nu Lagerkoll erbjuda sina kunder integrationer till ett stort antal system. En integration kan sättas upp av vem som helst på några få minuter och därmed stödja automatiseringen för alla inblandade parter.

Om Lagerkoll

Lagerkoll är en lager och logistik-tjänst med inköp för det mindre och medelstora företaget som gillar att arbeta med molnbaserade tjänster och mobila verktyg. Syftet med tjänsten är att erbjuda något enkelt som går snabbt att komma igång med till ett rimligt pris.


Vad Zwapgrid gör för BeX Online

Genom att ansluta BeX till Zwapgrid kan nu BeX nu erbjuda sina kunder integrationer till ett stort antal system. En integration kan sättas upp av vem som helst på några få minuter och därmed stödja automatiseringen för alla inblandade parter.

Om BeX Online

BeX® Online är ett modernt och komplett webbaserat affärssystem för handelsverksamhet som erbjuds som en tjänst i ”molnet”. Tack vare modern teknik och smarta lösningar blir det enklare, effektivare och billigare jämfört med traditionella affärssystem. BeX® Online är utformat för den nya tidens behov med försäljning både i fysiska och digitala kanaler.


Vad Zwapgrid gör för Kondator

Kondator har ett ett stort antal kunder som skickar inköpsorder och sedan önskar ordersvar/ordererkännande samt leveransavisering innan slutligen fakturering sker. Zwapgrid hanterar hela komplexiteten kring detta med olika affärssystem meddelandetyper mm och möjliggör att både Kondator och deras kunder kan arbeta inifrån sina respektive system.

Om Kondator

Kondator erbjuder sina kunder en kontorsmiljö som fungerar både för kroppen och ögat. Vi har lång erfarenhet av produktutveckling med fokus på kontoret och dess miljö. Idag arbetar vi med vårt bassortiment samt med kundanpassningar för att kunna anpassa oss efter kundens unika önskemål i olika projekt. Till största del tillverkar och säljer vi idag egenutvecklade produkter, med våra egna patent kopplade till produkterna.

Vi har sökt en lösning kring integrationer som gör att vi kan fokusera på vår core-business och ändå möte kundernas behov av fler och fler systemkopplingar. Zwapgrid gör detta för oss
— Lennart Söderberg, VD och grundare BeX Online
Zwapgrid hjälper oss att effektivisera och förbättra hanteringen av all affärsdata (EDI) med flera av våra kunder. Genom automatiseringen har vi lyckats frigöra tid för kundvård och merförsäljning.
— Fredrik Carlstedt, VD Kondator

Kopplingar tar tid och kostar pengar. Nu har vi mer av båda delarna tack vare Zwapgrid. Att få en både tids-och kostnadseffektiv partner som hanterar våra kunders ordrar och orderbekräftelser är riktigt bra. Vi är verkligen supernöjda.
— Björn Enghag, vVD Nynäs Elprodukter
Vårt fokus är att få e-handlaren att växa. Det kan man göra på många olika sätt men en förutsättning är med smart teknik som verkligen fungerar. Genom automatisk drift med 99.99% upptid, blixtsnabba laddtider, en support med väldigt hög teknisk nivå samt specialister inom konvertering och design in-house i kombination med sömlösa integrationer stöttar vi handlaren på samtliga plan och bidrar till tillväxt
— Johan Lindstedt, VD och grundare till Starweb.

Vad Zwapgrid gör för Tälje och Nynäs Elprodukter

Tälje Elprodukter har ett ett stort antal kunder som skickar inköpsorder och sedan önskar ordersvar/ordererkännande samt leveransavisering innan slutligen fakturering sker. Zwapgrid hanterar hela komplexiteten kring detta med olika affärssystem meddelandetyper mm och möjliggör att både Tälje och deras kunder kan arbeta inifrån sina respektive system.

Om Tälje och Nynäs Elprodukter

Vi är en lokal elgrossist med ett kundanpassat sortiment från marknadens ledande leverantörer. Vi lagerför och säljer ett komplett sortiment anpassat för industri och installationsföretag. Som den lokala elgrossisten känner vi marknaden och vet vad som krävs och behövs för vår kund.

 

Vad Zwapgrid gör för Starweb

För alla medelstora e-handlare är smidiga integrationer med en hög nivå av automation helt avgörande. Starweb utökar nu sitt stöd för ett flertal ekonomi- och affärssystem. Bl.a. Pyramid, Specter, Lagerkoll, Microsoft Dynamics NAV, Jeeves, BeX Online, Monitor, PE Accounting och Björn Lundén tack vare Zwapgrid.

Om Starweb

Starweb har 20 års erfarenhet av e-handelslösningar och vet hur man förvandlar besökare till kunder. Idag har Starweb 600 nöjda handlare inom B2C, B2B och Omnikanal. E-handelsplattformen är "Made in Sweden" en in-house utvecklad, modern, SaaS-tjänst för e-handel. Fokuserad på användarvänlighet, automatiserad marknadsföring och automatiska orderflöden. En one-stop- shop för handlaren med allt från nya Klarna Checkout till specialister inom skräddarsydd design, sökmotoroptimering och Google Ads annonsering.