Zwapgrid för samarbetspartners


Översikt

Vad är Zwapgrid?

transform

Zwapgrid fungerar som en växel för att streama data mellan köpare och säljare. Genom att digitalisera processer som t.ex. order, ordersvar, leveransavisering, faktura och andra transaktionsprocesser.

Zwapgrid kan betraktas som en universell adapter, en adapter (omvandlare) som gör att olikartade affärsapplikationer och handelspartner kan utbyta information längs sina leveranskedjor med hjälp av en kontakt som passar överallt.


Intention

Varför behöver vi Zwapgrid?

lightbulb_outline

Vi tror på ett pragmatisk nätverk med kostnadsfria anslutningar som leder till enklare utbyte av information mellan köpare och säljare. Att betala en liten avgift per transaktion istället för dyra konsultkostnader för att etablera 1-till-1 anslutningar med liten eller ingen möjlighet till återanvändning. Därmed sänks drastiskt inträdeskostnaden för små- och medelstora företag i det elektroniska nätverk som används av sina större handelspartner. 

Zwapgrid ger även möjlighet att avsluta debatten om vilket dataformat som ska användas för utbyte av information som många gånger avskräckt införandet av ny teknik för att göra elektroniska affärer.


Funktion

Vad Zwapgrid användas till?

autorenew

Zwapgrid är utformat för att ansluta direkt till ert befintlig system. Vilket eliminerar manuell inamtning av uppgifter som kvävs enligt traditionell fax, skannade bilder och pappersbaserade leveranskedjor och därmed ger en inkörsport i elektroniska affärer för små och medelstora företag.

Zwapgrids nätverk är designat för att enkelt dela information i redan etablerade affärsrelationer men även för att skapa nya. Detta betyder att vanligt förekommande datastrukturer som order, ordersvar, leveransavisering och faktura ofta redan är etablerade i nätverket.


för vem?

Vem använder Zwapgrid?

group

Zwapgrid har blivit grunden för ett antal framgångsrika affärsrelationer. Zwapgrids nätverk tjänar dagligen köpare och säljare genom att underlätta och automatisera affärstransaktioner.

Genom att integrationerna görs i vår molntjänst där vi effektivt kan återanvända kod skapar vi en form av "crowdfunding" av våra integrationer som gör det mycket kostnadseffektivt att dela data i nätverket.


 

Lämna ett meddelande