Skip to content
Stock placeholder image with grayscale geometrical mountain landscape

This is your main headline.

Use this space to tell everyone about what you have to offer.

Systems grid


Systems carousel

 • Banking

  Klarna

  Med Klarna så får du alla deras betalmetoder: Betala direkt, Betala Senare och Dela upp i en enda lösning.
  10 EUR
 • E-Commerce

  WooCommerce

  WooCommerce är en öppen open-source, helt anpassningsbar e-handelsplattform. Företaget har 100-tusentals kunder över hela världen och erbjuder en kraftfull ehandelslösning till överkomligt pris.
 • Payments

  Stripe

  Med en lösning för att hantera data från Stripe skapas enkelt nödvändiga bokföringsunderlag till ditt ekonomisystem. Det tar några minuter att sätta upp och sedan fungerar det på autopilot. För varje "charge" i stripe kommer det skapas en faktura i ekonomisystemet som bokförs direkt. (finns inte kunden så skapas den. Finns en kund med samma mail använder vi den). För varje "charge" i stripe kommer det skapas en "invoice payment" i ekonomisystemet som bokförs direkt. (invoice payment kopplas ihop med rätt faktura i ekonomisystemet). För varje "refund" is stripe kommer det skapas en credit invoice i ekonomisystemet som bokförs direkt. För varje "payout" i stripe kommer det skapas ett verifikat (totalbeloppet som betalas ut av stripe).
  10 EUR
 • Visma Admin 500

  Visma Administration har förenklat ekonomin för hundratusentals. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet. Visste du att flest småföretagare i Sverige väljer Visma Spcs för sin bokföring, fakturering och lönehantering? Det är något som gör oss stolta och ännu mer motiverade att utveckla ännu smartare och tryggare produkter och tjänster. Vi gör allt för att du ska kunna göra det du gör bäst – driva ditt företag framåt.

Test 1

Test2

Test 3

Test 4

Test 5

Test 1

Test 1

Test 2

Test 2

Test 3

Test 3

Test 4

Test 4

Provide an excerpt here

Use text and images to tell your company’s story. Explain what makes your product or service extraordinary.