Fördelar med Zwapgrid


 

Översikt

Vad är Zwapgrid?

transform

Zwapgrid fungerar som en växel för att streama data mellan olika system. Det möjliggör samarbete mellan parter som har samma typ av data i olika system.

Zwapgrid kan betraktas som en universell adapter, en omvandlare som gör att likartade affärsapplikationer och parter kan utbyta information utan dyra integrationer.


Intention

Varför behöver vi Zwapgrid?

lightbulb_outline

Vi tror på ett pragmatiskt nätverk med kostnadsfria anslutningar som leder till enklare utbyte av information mellan dess parter. Att istället betala en liten avgift per transaktion jämfört med dyra konsultkostnader för att etablera 1-till-1 anslutningar med liten eller ingen möjlighet till återanvändning.


Funktion

Vad kan Zwapgrid användas till?

autorenew

Zwapgrid är utformat för att skicka och hämta information i ert befintliga system. Vilket eliminerar manuell inmatning av uppgifter som kvävs enligt traditionell fax, skannade bilder och pappersbaserade informationskedjor och därmed ger en inkörsport till elektroniskt informationsutbyte.

Zwapgrids nätverk är designat för att enkelt dela information i redan etablerade affärsrelationer men även för att skapa nya. Detta betyder att vanligt förekommande datastrukturer ofta redan är etablerade i nätverket.


för vem?

Vem använder Zwapgrid?

group

Zwapgrid har blivit grunden för ett antal framgångsrika relationer. 

I enlighet med den ursprungliga visionen av Zwapgrid, strävar vi mot att låta nätverket växa. Vi vill sprida kostnadseffektiva möjligheter för utbyte av information i allt större utsträckning mellan organisationer vars räckvidd kan sträcka sig utanför de vanliga områdena och möjligheterna. 

Lämna ett meddelande