Zwapgrid för er som är fastighetsägare


Idag är det många fastighetsägare som väljer att lägga ut teknisk förvaltning & skötsel eller jour på underentreprenörer (UE). Trots det vill man naturligtvis upprätthålla bra information om alla åtgärder i sina egna fastighetssystem. I många fall har då dessa UE egna system för ärendehantering och då uppstår frågan om hur det ska hanteras. Som regel överväger man då alternativen:

 
  • Kräva att UE loggar in via webben och hämtar/rapporterar om ärenden
  • Låta UE göra och bekosta integration 1-1
  • Maila nya ärenden och kräva ”datadump” vid kontraktsslut
radio_button_unchecked

Alla dessa alternativ har stora nackdelar då det i förlängningen kostar mycket pengar att hantera den extra administrationen som uppstår hos UE, och i slutänden drabbar det även fastighetsägaren/upphandlaren.


import_export

låt zwapgrid streama nya ärenden och återrapportering mellan era system

Zwapgrid möjliggör att streama/skicka data mellan affärs- och serviceordersystem. Det innebär t.ex. att ni skulle kunna använda oss som en växel genom att låta oss skicka nya serviceorder till era UE, oavsett vilka system de idag nyttjar. När UE sedan påbörjar eller avrapporterar ett jobb kan vi streama denna data tillbaka till era system så att ni omedelbart ser vad som skett med dessa arbeten.


inga konsultkostnader, transaktionskostnaderna kan betalas av era underentreprenörer

Det som gör oss unika inom detta område är förutom plattformen som sådan, att vi inte tar något betalt för konsulttid, eller integrationsarbete. Vår ambition är istället att bygga upp ett nätverk där vi kan streama (Zwappa) data mellan olika bolag och vi tar endast betalt för dessa transaktioner. Vi har dessutom en modell som gör det möjligt för er att bestämma vem i kedjan som tar kostnaden för dessa transaktioner vilket innebär att ni som organisation aldrig behöver betala någonting för transaktionerna.

all_inclusive
Zwapgrid fungerar som en virtuell fiber mellan ert och underentreprenörens system. Alla parter arbetar vidare i sina system medan ändringar streamas mellan systemen.
— Teamet på Zwapgrid

 

Lämna ett meddelande