Zwapgrid för er inom Facility Management


Idag är det många fastighetsägare som väljer att lägga ut teknisk förvaltning & skötsel eller jour på underentreprenörer (UE). Trots det vill man naturligtvis upprätthålla bra information om alla åtgärder i sina egna fastighetssystem och många skapar då någon form av leverantörsportal som en möjlighet för UE att återrapportera vad som gjorts.

Som entreprenör har man dock som regel ”trimmat” sin organisation kring den egna processen och interna verktyg och effektiviteten/lönsamheten bygger på att den efterlevs i de egna systemen. I dessa fall ställs då UE inför att:

Alt 1. Genomföra och bekosta integration 1-1 med den aktuella kunden

Alt 2. Logga in via UE-portal, vilket är förödande för effektiviteten

Alt 3. Importera nya ärenden i eget system, återrapportera och lämna data vid kontraktsslut

Zwapgrid fungerar som en virtuell fiber mellan ert system och kundens leverantörsportal. Alla parter arbetar vidare i sina interna system medan Zwapgrid säkerställer uppdateringarna.
— Teamet på Zwapgrid

zwapgrid_logo

LÅT ZWAPGRID STREAMA NYA ÄRENDEN OCH ÅTERRAPPORTERING MELLAN ERA SYSTEM

Zwapgrid möjliggör att streama/skicka data mellan affärs- och serviceordersystem. Det innebär t.ex. att ni skulle kunna använda oss som en växel genom att låta oss importera nya serviceorder från era kunder, oavsett vilka system de idag nyttjar. När ni sedan påbörjar eller avrapporterar ett jobb kan vi streama denna data tillbaka till deras system så att de omedelbart ser vad som skett med dessa arbeten


INGA KONSULTKOSTNADER, betala istället en liten kostnad i takt med att ni får intäkter

Det som gör oss unika inom detta område är förutom plattformen som sådan, att vi inte tar något betalt för konsulttid, eller integrationsarbete. Vår ambition är istället att bygga upp ett nätverk där vi kan streama (Zwappa) data mellan olika bolag och vi endast ta betalt för dessa transaktioner. Istället för att göra en stor investering och hoppas på att kontraktet över tiden betalar tillräckligt kan ni med andra ord betala i takt med intäkter.

Vi tjänar istället pengar över tiden genom att vi får många betalare av i grunden samma integrationer.

device_hub

 

Lämna ett meddelande