Skip to content

Procountor-Finago ny partner

Procountor Finago Zwapgrid

Finago vill att Procountor ska vara det självklara valet för små och medelstora företag som vill automatisera och digitalisera sin ekonomistyrning. Med vårt moderna molnbaserade redovisningsprogram Procountor kan du sköta din ekonomi var och när som helst, med en uppkopplad enhet. Tack vare detta kan du lägga mer tid på din kärnverksamhet och utveckla företaget.

 För att du lätt ska kunna jobba med mjukvaror som underlättar din vardag så anser vi på Finago att det är viktigt att vi kan erbjuda dig ett utbud av produkter oavsett vilken bransch du jobbar inom. Därför har vi flera integrationer som används av många olika målgrupper. Det är också anledningen till att vi nu påbörjat ett samarbete med Zwapgrid som får affärssystem, både egna och andras att kommunicera med varandra. En molntjänst där företag streamar data mellan system, kunder och partners på ett kostnadseffektivt sätt.
 "Procountor-Finago är ett spännande och framgångsrikt bolag som tar digitaliseringen av redovisningsbranschen på allvar, vi ser fram att emot att bli en viktig del av deras fortsatta framgång gällande integrationer." säger Leo Berghald, VD på Zwapgrid.
 Med Zwapgrid får vi tillgång till ett marknadsledande nätverk av integrationer vilket skapar stor möjlighet och flexibilitet för våra redovisningsbyråer och kunder att alltid kunna jobba digitalt och med de bästa lösningarna som finns på marknaden. Det här samarbetet betyder att vi fortsatt kan koncentrera oss på att utveckla vår egen produkt samtidigt som Zwapgrid alltid garanterar att vi har de bästa integrationerna. Vi ser fram emot att utöka vårt nätverk tillsammans med Zwapgrid” förklarar Accountor Finagos Business Development Manager Therese Nicander.

För mer information kontakta någon av nedanstående:

Leo Berghald, CEO & Founder, Zwapgrid AB, 070 858 01 10, leo@zwapgrid.com