Anders Melin ny styrelseordförande i Zwapgrid

Zwapgrid är en molnbaserad integrationsplattform för kommunikation mellan affärssystem. Historiskt har detta hanterats med antingen manuella uppdateringar eller dyra integrationer som endast fungerar i ett specifikt samarbete. Zwapgrid fungerar istället som en form av bra “Google translate” mellan system av samma typ. En plattform för alla integrationer.

Efter en stark inledning på 2017 väljer bolaget nu att förstärka teamet med en ny styrelseordförande. Anders Melin är advokat med lång erfarenhet av affärsutveckling i kombination med affärsjuridik och kommer kunna tillföra mycket kring bolagets framtida utveckling.

- Zwapgrid erbjuder en flexibel och användarvänlig lösning på ett välkänt och allmänt problem. Det är dessutom ett fantastiskt drivet och kompetent team som står bakom Zwapgrid. Det är klart att det är en kul och inspirerande möjlighet att jobba med dem framöver, säger Anders Melin i en kommentar.

Leo Berghald