Nynäs Elprodukter förbättrar sina kundrelationer

Nynäs Elprodukter är en lokal elgrossist som säljer ett komplett sortiment anpassat för industri och installationsföretag.

Som många andra företag som strävar efter en bra kundrelation har man på Nynäs Elprodukter i flera år diskuterat olika lösningar för att effektivisera och förbättra orderhanteringen internt samt affärskommunikationen med kunderna.

Zwapgrid har på ett par månader etablerat sig som en plattform för att hantera all affärskommunikation med kunder och leverantörer till Nynäs Elprodukter.

“Tidigare när en kund ville skicka eller ta emot order och orderbekräftelser med oss kostade det alltid mycket pengar och tog mycket tid innan den nya kopplingen var på plats. Med Zwapgrid har vi en partner som hanterar allt detta och det enda vi betalar för är en förhållandevis liten transaktionskostnad för de meddelanden som skickas. Vi är verkligen supernöjda!”

Björn Enghag, vVD Nynäs Elprodukter

Leo Berghald