anslutna system

Vår plattform fungerar som en växel i ett nätverk där vi utan kostnad ansluter nya system. Varje gång våra kunder har behov av att stream data mellan två system är det i vår plattform uppdelat i två steg, data skickas först från ena systemet till plattformen Zwapgrid för att "avkodas" innan vi sedan skickar data vidare i ett format som passar det mottagande systemet.

På så sätt kan vi garantera en hög tillgänglighet, säkerhet och flexibilitet i alla våra integrationer.

Vissa av systemen nedan är i test, eller utvecklingsfas och benämns då som "BETA"


Zwapgrid integration med Fortnox

Med Fortnox blir du och ditt företag mobilt. Det innebär att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig, på kontoret, hemma, på semestern eller ute på fältet. Samtidigt är all din data skyddad och säkerhetskopierad på säkra servrar hos oss. 


Zwapgrid integration med SoftOne

Med SoftOne hittar du den information du behöver för att styra företaget ur ett administrativt, personellt och ekonomiskt perspektiv - på samma ställe i molnet. Tryck på de olika delarna för att läsa mer.


Zwapgrid integration med Billogram

Fakturan är alldeles för viktig för att bara handla om transaktioner. Därför har vi skapat den interaktiva webbfakturan och gett den en ny funktion — att stärka och utveckla kundrelationer.


Zwapgrid integration med Billecta - BETA

Billecta tillhandahåller en komplett distributionstjänst där du kan skicka din faktura via post, e-post, SMS eller som efaktura. Både till privatpersoner och företag!


Vi tar aldrig betalt för timmar, uppstart, projekt eller annat som inte innebär nytta för er. Vi tar endast betalt för transaktioner
— Teamet på Zwapgrid

Zwapgrid integration med Symbrio - BETA

Symbrio är ett produktbolag som erbjuder produkter och tjänster i syfte att effektivisera kundens inköps- och fakturahanteringsprocess. Vi kallar denna process för IFH, det vill säga Inköps- och Fakturahantering.


Zwapgrid integration med Hubspot - BETA

Manage your pipeline and speed up your sales team with the CRM that’s free, forever


Pipedrive.png

Zwapgrid integration med Pipedrive

Pipedrive is a sales management tool designed to help small sales teams manage intricate or lengthy sales processes.


Zwapgrid integration med PayPal - BETA

Paypal är ett e-handelsföretag som erbjuder tjänster för betalningar och penningöverföringar över Internet och via mobil


Zwapgrid integration med Stripe - BETA

Stripe builds the most powerful and flexible tools for internet commerce. Whether you’re creating a subscription service, an on-demand marketplace, an e-commerce store, or a crowdfunding platform, Stripe’s meticulously-designed APIs and unmatched functionality help you create the best possible product for your users. 


Skatteverket.png

Zwapgrid integration med Skatteverket- BETA

Vi arbetar nu med att förenkla hanteringen av frågor kring skatteavdrag samt arbetsgivardeklaration.


Zwapgrid integration with Returnado - BETA

Returnado is a service that makes it easier for consumers to return their items, but even easier to re-convert to new items. Through the platform consumers can handle their returns, exchanges, refunds and complaints with the click of a button.


Zwapgrid integration med Visma e-ekonomi - BETA

Visma eEkonomi gör det enkelt för dig att fakturera och bokföra. Tillsammans med tillvalet för deklaration får du dessutom allt du behöver för att enkelt ordna deklarationen. 


Zwapgrid integration med Visma Administration - BETA

Visma Administration har förenklat ekonomin för hundratusentals. Anledningen – smarta funktioner som inte går ut över enkelhet.


andfrankly.jpg

Zwapgrid integration med &frankly

&frankly är en molnbaserad tjänst som på ett innovativt sätt gör det möjligt att kontinuerligt ta pulsen på verksamheten och trigga organisationen i rätt riktning.Zwapgrid integration med Pyramid

Med bred funktionalitet kan Pyramid växa tillsammans med din verksamhet. Där du tidigare kanske haft olika system för olika funktioner får du en integrerad helhet i Pyramid. Tänk framåt i tiden, inte bara vad som behövs kortsiktigt.


Zwapgrid integration med Dynamics NAV - BETA

NAV är en förkortning och ett arbetsnamn för Microsoft Dynamics NAV affärssystem. Affärssystemet hette tidigare Navision innan Microsoft år 2002 köpte upp det danska företaget Navision samt döpte om affärssystemet till Microsoft


Zwapgrid integration med Jeeves

Jeeves ERP är ett affärssystem för medelstora växande företag i Sverige. Tack vare systemets unika och kraftfulla arkitektur kan du utnyttja ny teknik som moln- och mobila lösningar på ett effektivt sätt. 


Zwapgrid integration med Björn Lundén - BETA

Björn Lundén Information är ett kunskaps- och utbildningsföretag som sedan starten 1987 förenklar vardagen för små och medelstora företag. Främst genom att erbjuda moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.


Zwapgrid integration med PE Accounting - BETA

PE Accounting är både redovisningsbyrå och systemleverantör i ett. Hos oss arbetar personal som kan både teknik och ekonomi på samma kontor, till och med i samma rum. Precis det upplägget ger oss unika förutsättningar att ta fram marknadens mest användarvänliga redovisningstjänst.


Starweb integration

Starweb har 20 års erfarenhet av e-handelslösningar och vet hur man förvandlar dina besökare till kunder. Idag har Starweb 600 nöjda handlare inom B2C, B2B och Omnikanal. E-handelsplattformen är "Made in Sweden" en in-house utvecklad, modern, SaaS-tjänst för e-handel.


Zwapgrid integration med Magento - BETA

Why choose Magento? See what our customers have to say. With more than 250,000 merchants around the globe selling more and driving innovation, Magento is the most popular commerce platform in the world. Check out our customer stories to find out how the Magento Advantage can propel your business.


Zwapgrid integration med Klarna - BETA

Klarna är ett svenskt IT-företag som grundades 2005. Företaget tillhandahåller betalningslösningar för e-handelsbranschen, där konsumenterna får varan först och betalar i efterhand när de handlar online

Zwapgrid integration med iZettle- BETA

Driv ditt företag på en smartphone eller tablet. Helt mobil tjänst. Dagliga utbetalningar. Supersnabb registrering. Säkerhet i världsklass. Tjänster: Kassaregister, Kortterminal, Produktbibliotek.


Saknar du något system eller undrar om ett specifikt flöde? Skicka oss ett kort meddelande i formuläret nedan!
— Teamet på Zwapgrid

Zwapgrid integration med Lagerkoll

Lagerkoll är ett lager- och logistiksystem för hela verksamheten som hjälper dig som företag att lämna kalkylblad och manuell hantering till förmån för digitalisering. Lagerkoll är molnbaserat och lätt att komma igång med utan någon installation och går att koppla till affärssystem


MrShoeboxLarge.png

Zwapgrid integration med Mr Shoebox

Mr Shoebox är ett komplett system för att säkerställa kommunikationen mellan bokföringsbyrån och Entreprenören. Genom appen kan Entreprenören bland annat enkelt ta en bild på händelsen, fylla i några få parametrar och därefter skicka in alla in- och utgående kvitton och fakturor.


Zwapgrid integration med Wint/Superkoll

Istället för att ha en ekonomiavdelning som sorterar papper, bokför kvitton och deklarerar moms kan du alltså ha Wint. En app som ger dig full koll på din ekonomi i realtid, utan att du behöver administrera den det allra minsta.Kivra Logo

Zwapgrid integration med Kivra-BETA

Kivras idé är att digital post gör det enklare för både dig som tar emot posten och för dem som skickar den samtidigt som alla tillsammans bidrar till en mer hållbar värld.


Zwapgrid integration med Monitor

MONITOR Affärssystem är det kompletta affärssystemet som består av olika moduler som täcker alla de aktiviteter som förekommer i tillverkande företag. MONITOR ger dig kontroll över hela verksamheten. MONITOR finns på flera olika språk (svenska, engelska, tyska, ryska, kinesiska, finska, norska, danska, polska, franska, spanska, portugisiska och litauiska) och är anpassat för flera marknaders lokala krav.


rev4.jpg

Zwapgrid integration med Zoined

Zoined tillhandahåller raportering och analys för en rad olika roller, allt från top management till butiksansvariga. 


Zwapgrid integration med Hantverksappen

Molntjänsten Hantverksappen är ett affärssystem som hjälper dig att hålla reda på arbetsorder, tidrapportering och material.


Zwapgrid integration med Hantverksdata Entré

Entré är ett branschutvecklat affärssystem med kraftfulla funktioner som vänder sig till entreprenad- och serviceföretag. Kärnan i systemet är hanteringen av projekt med material och tid. Med Entré får du också enkelt kontroll över resultaten i pågående projekt.


Zwapgrid integration med Harvest

Enkel tidrapportering, snabb fakturering och bra rapportering. Kom igång utan kostnad!


Zwapgrid Integration med WooCommerce

WooCommerce är en open-source, helt anpassningsbar e-handelsplattform för företagare över hela världen. Gå utöver gränserna för traditionella e-handelslösningar, och begränsas endast av din egen fantasi.


SFTI_logo.jpg

Single Face to Industry

Mmm, vi vet, det är inget system utan en branschstandard, som vi valt att arbeta med sedan våra första stapplande steg. SFTI syftar till att skapa förutsättningar för elektronisk handel inom och till och från offentlig sektor. 


Zwapgrid integration med DIBS - BETA

DIBS gör det enkelt och säkert att ta betalt på nätet. 15000 kunder i Norden har valt DIBS och de erbjuder fler än 40 betalsätt.


Quinyx.jpg

Workforce Management är en av de mest resurskrävande uppgifterna i de flesta organisationer.

Quinyx webbaserade system rymmer allt från schemaläggning, tidsrapportering, uppgiftshantering och egenkontroll, budgetering och internkommunikation.


Unifaun.png

Zwapgrid integration med Unifaun - BETA

Unifaun är en ledande leverantör av TA-system i norra Europa. Med över 20 års erfarenhet erbjuder företaget innovativa och högkvalitativa TA-system som förenklar och förbättrar för såväl transportköpare som transportör.


shopify.png

Zwapgrid integration med Shopify - BETA

Shopify är en av världens största ehandelsplattformar och erbjuder skalbara och moderna lösningar för snabbväxande ehandlare.


Namn *
Namn
Vilket system gäller det?
Skriv något om ditt behov så återkommer vi inom kort med besked!